sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Mustikkainen täytekakku

Onnea mummu! :)


neljän munan pohja
-kostutus maidolla

täyte: 
2dl vispiä
100g mascarponea
200g mustikkaa
130g valkosuklaata
4 liivatetta
(vanilliini-)+sokeria oman maun mukaan

- Laita liivatteet kylmään veteen. Vispaa kerma, lisää mascarpone. Sulata suklaa ja lisää joukkoon. Laita liivatteet kiehuvaan veteen (n.2rkl) ja kaada täytteen sekaan. Lisää mustikat (sulatin niitä hieman mikrossa) ja sekoita (mitä enemmän sekoitat, sitä sinisemmäksi täyte muuttuu kun mustikat hajoavat). Ole nopea, sillä täyte jähmettyy aika nopeasti jäisten/kylmien mustikoiden takia


päällä;
 kerman ja lopun mascarponen sekoitus
marsipaanikukkia
sokeroituja pensasmustikoita
suklaata



- pursottamisessa on vielä opeteltavaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti